Disclaimer

Beleid voor de verwerking van persoonlijke gegevens.

Essity heeft zich ten doel gesteld, dat degenen waarvan persoonlijke gegevens worden verwerkt door Essity, ten allen tijde erop kunnen vertrouwen dat hun privacy wordt gerespecteerd en dat hun persoonlijke gegevens op zorgvuldige wijze worden behandeld.

Essity zal voldoen aan nationale wetten voor bescherming van persoonsgegevens, waarin het verzamelen en gebruik van informatie met betrekking tot individuen wordt geregeld, zoals de Zweedse Wet Bescherming Persoonsgegevens (Personuppgiftslagen 1998:204). De Wet Bescherming Persoonsgegevens regelt de verwerking van persoonsgegevens en is van toepassing op de meeste activiteiten van Essity.

Informatie

Persoonsgegevens, inclusief gegevens zoals namen en adressen, die u aan Essity doorgeeft, worden zowel handmatig als door computers verwerkt.

De persoonsgegevens die u levert, worden gebruikt om u de gewenste informatie en dienstverlening te verschaffen. Daarnaast worden de gegevens voor marketingdoeleinden en voor verdere verkoop- en productontwikkelingen gebruikt.

Essity kan uw naam, e-mailadres en/of huisadres doorgeven aan derden, zoals een direct-marketingbedrijf of distributeur van onze producten, zodat deze aan uw verzoek kan voldoen. Namens Essity zullen deze bedrijven u informatie verschaffen of producten aanbieden waarin u interesse hebt getoond.

De gegevens die u invoert, kunnen worden geƫxporteerd naar zakelijke partners in landen binnen en buiten de Europese Unie.

Onder de Zweedse Wet Bescherming Persoonsgegevens hebt u het recht uw persoonsgegevens in te zien en eventueel te rectificeren. Essity zal zich voor zover mogelijk aan deze rechten conformeren en aan alle wettelijke verplichtingen voldoen.

Deze site bevat koppelingen naar andere sites. Essity is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid of de inhoud van dergelijke websites.

Wanneer u vragen hebt over de verwerking van persoonsgegevens door Essity, kunt u contact met ons opnemen.

ESSITY HYGIENE PRODUCTS BV
Consumer Tissue Europe
Postbus 670
3700 AR Zeist

Tel: 030-6984600